Els boscos del Montnegre. Organització dels treballs forestals

Jornada de camp

Diumenge 9 d’octubre de 2016

Sant Celoni

Quan es duen a terme treballs forestals hi ha diversos aspectes tant econòmics com ecològics a tenir en compte. Cal tenir clars els objectius de la tallada i organitzar la logística adequada en cada cas. A més, en algunes zones de valor ecològic important s’han de tenir en compte altres condicionants que poden afectar a l’execució dels treballs.
Aquesta jornada consistirà en una sortida per una finca del Montnegre on s’hi estan realitzant diversos treballs forestals. Al llarg de l’itinerari es faran explicacions sobre el perquè de les actuacions, i com s’han realitzat els treballs. També es parlarà dels condicionants que s’han tingut en compte. La jornada està oberta a tothom que tingui interès en conèixer millor les activitats que es  duen a terme al boscos del Montnegre.

Més informació i inscripcions aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s