La resinació: situació actual i experiències realitzades

Jornada de camp

Dissabte 22 d’octubre de 2016

Dosrius

La resina va ser molt utilitzada per la indústria química en la  realització d’aiguardents, dissolvents, gomes, etc. però amb la  innovació tecnològica, l’abandonament rural, i la importació del producte a un preu més barat, la seva explotació va anar minvant.

Actualment, la inestabilitat en la importació d’aquest producte, la crisi econòmica i la cerca de noves oportunitats en el sector ha fet que la resinació local es torni a posar en marxa. És el cas del centre d’Espanya on hi ha una important tradició en la resinació. A  Catalunya, tot i no ser una zona tradicionalment resinera, els últims anys també hi ha hagut un cert impuls de l’activitat.

La present jornada, d’una banda, pretén donar a conèixer l’activitat mostrant-ne els aspectes teòrics i pràctics, i de l’altra, descriure la situació actual a Espanya i explicar les experiències desenvolupades a Catalunya.

Està dirigida tant a propietaris, tècnics forestals,  empreses de treballs forestals o tot aquell interessat en aquesta activitat.

Més informació i inscripcions aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s