El patrimoni natural com a eina de desenvolupament local. Les teixedes de Catalunya

Jornada tècnica

Dissabte 22 d’octubre de 2016

Rasquera

Els boscos de teixos formen una comunitat molt vulnerable i en perill de desaparició a la conca mediterrània i arreu d’Europa. El projecte LIFE Taxus, que té com a principal objectiu millorar de manera significativa el coneixement i la conservació les teixedes de Catalunya, arriba al seu final després de tres anys de treball constant.

A Rasquera hi ha el bosc de teix més antic de Catalunya, un bosc amb un alt valor natural i paisatgístic. Té una gran importància dins de la recent declarada Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre i per tant, ha de ser també, un element important en el desenvolupament local. Així, persones expertes des de diferents àmbits ens donaran a conèixer les eines i exemples pràctics d’experiències a nivell local i català. Finalment, es farà una visita a la teixeda de Cosp, al propi municipi de Rasquera.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer eines i propostes que permetin millorar l’anàlisi de les oportunitats i eines comunicatives per tirar endavant projectes de desenvolupament local associats al patrimoni natural.

La jornada està adreçada al personal d’administracions, empreses responsables d’instal·lacions i espais dedicats al turisme rural, actiu, de natura i agroturisme. Gestors i dinamitzadors d’espais naturals i de turisme, propietaris forestals, agricultors, pagesos.

Més informació i inscripcions aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s