IV Setmana Forestal Mediterrània

17-20 de març de 2015

Hospital de Santa Creu y Sant Pau,

Barcelona

La Setmana centrarà les seves sessions de treball en el paper dels boscos mediterranis en la cadena de valor en una economia verda, i comptarà amb la participació de directors generals de Boscos de diferents països del Mediterrani.

Entre els objectius que es treballaran durant les sessions, es vol promoure la innovació, la cooperació intersectorial i el desenvolupament de l’economia, incloent l’economia verda i la bioeconomia, per augmentar la resilència dels ecosistemes forestals, i reforçar la cooperació entre científics i responsables de la presa de decisions per establir una visió comú pel futur del desenvolupament i la gestió dels boscos mediterranis, entre d’altres.

També es prepararà una intervenció conjunta dels diferents països participants al Congrés Forestal Mundial de Durban el setembre vinent.

Les sessions comptaran amb representants d’organismes internacionals, com la Unió Europea, el Banc Mundial, agències nacionals de cooperació i representants de governs de la zona del Mediterrani, entre d’altres.

Durant aquells dies, aprofitant l’estada a Barcelona de representants de diferents entitats, es faran trobades paral·leles, com ara una reunió d’experts en incendis de la Unió europea, o la reunió dels presidents de federacions forestals europees.

Enllaç a la pàgina de l’event

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s