IV Fira de la Biomassa 2015

19-21 de febrer de 2015

Recinte firal El Sucre

Vic

La 4a de la Fira de la biomassa forestal de Catalunya se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de febrer de 2015. La fira està organtizada per l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Medi Natural, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Consell Comarcal d’Osona i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Aquesta quarta edició de la fira és de nou una oportunitat per a:

1. Establir una plataforma de divulgació per tal de promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells.

2. Ser un referent, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús.

3. Crear un punt de trobada entre les empreses del sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinèrgies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La fira és gratuïta i s’adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l’àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa), aconsumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

A més de l’espai expositiu, la 4a Fira de la biomassa forestal de Catalunya compta amb diferents activitats paral·leles com visites guiades a instal·lacions, trobades professionals amb el Match Making Event, conferències i tallers per a la ciutadania. Algunes d’aquestes activitats trindran un cost.

L’horari de la fira serà de 10.00h a 19.00h.

Enllaç a la pàgina de l’event

firabiomassa-logo1

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s