ES REDACTEN ELS PRIMERS PLANS TÈCNICS DE GESTIÓ FORESTAL CONJUNTA

Les associacions de propietaris forestals federades lideren el procès de redacció de la nova figura de planificació forestal, els Plans Tècnics de Gestió i Millora Forestal Conjunts.

Després de l’aprovació a l’octubre de 2013 del nou instrument d’ordenació forestal i la convocatòria de subvencions per a la seva redacció el  febrer d’aquest any 2014, les associacions de propietaris federades estan redactant 11 Plans Tècnics de Gestió i Millora Forestal Conjunts en l’àmbit de les associacions Tres Castells del Bages, Bages-Anòia, Gavarresa-Moianès, Valls del Montcau, Serres de Miralles-Orpinell, Montnegre-Corredor, Comarques de Tarragona i Celrà.

Esperem que aquest procediment permeti fer arribar a totes les finques associades les avantatges fiscals i econòmiques que aporta disposar d’un instrument d’ordenació forestal aprovat per l’administració competent ha un cost assumible per la propietat.

Un cop aprovats els plans, els propietaris interessats s’hi podran adherir voluntàriament i disposaran del document de gestió que afecta a la seva propietat.

Font: Boscat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s