Monogràfic sobre Gestió Forestal Mediterrània

Lloc: Can Vilallonga (Cassà de la Selva, Gironès). Espai d’Interès Natural Les Gavarres

Data: del 3 al 9 de setembre

El projecte
Gestió Forestal Mediterrània (GFM) és una iniciativa que neix de la voluntat d’acostar la societat a l’entorn forestal. Es tracta d’un monogràfic d’una setmana en que les persones participants realitzaran tasques de gestió forestal utilitzant tècniques i eines manuals, sense cap tipus d’ajuda de motor d’explosió. A més d’aprendre sobre tècniques de silvicultura, arranjament i restauració de camins forestals i en tasques de prevenció de l’erosió, s’oferirà l’opció de portar un petit ramat de bestiar la funció del qual serà la de reduir el sotabosc i trencar la continuïtat vertical a mode d’estassades. També s’experimentaran les pràctiques tradicionals de la zona com la pela del suro i les carboneres. Totes aquestes activitats es plantejaran amb un fi pedagògic, amb un ritme de progressió distès i motivador. Estaran supervisades i controlades per personal experimentat i professional, que operen en mode voluntari en aquestes estades.

Més informació: www.espurnat.org

Per inscriure’t prem aquí (inscripcions obertes del 1 al 31 d’agost)

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s