Inventari i planificació forestal a baix cost

10 de juny de 2016

El Montmell

La planificació forestal de baix cost és una necessitat en un context de marges ajustats en els aprofitaments i la gestió del bosc. El rigor i la qualitat d’aquesta planificació, però, no es poden rebaixar.
Afortunadament, avui tenim al nostre abast diverses solucions que ens permeten afrontar aquest repte. De la mà d’alguns del màxims experts a Catalunya, coneixerem diversos recursos com les tècniques d’estimació pericial, el LiDAR i les Orientacions de Gestió (Orgest). Mitjançant un ús combinat d’estris senzills i sofisticada tecnologia, podem obtenir informació de gran qualitat per a una bona presa de decisions, però cal entendre bé aquests recursos, els seus potencials i limitacions.

Més informació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s