Recursos naturals per a la construcció

Jornada tècnica

23 de setembre de 2016

Les Planes d’Hostoles

El medi natural ens proporciona un sens fi de recursos per a esdevenir gairebé tot allò que necessitem per al nostre dia a dia. Des de l’energia, els aliments, la roba, diversos utillatges i molts dels materials emprats en els nostres hàbitats i construccions.
La capacitat de transformació que exerceix la natura en tots els elements, tendeix a esdevenir en equilibri amb les lleis físiques i químiques que regeixen el nostre sistema. En aquest sentit, podríem evitar o racionar gran part dels processos actuals de transformació, per aconseguir aquelles necessitats que ens proposem. Cal doncs, observar, analitzar i adaptar les diverses solucions en consciència amb el nostre entorn.
La jornada tècnica “Recursos naturals per a la construcció” pretén donar a conèixer el més significatiu dels recursos que ens aporta la natura per a la construcció i adaptar-los en equilibri segons les nostres necessitats.

Més informació i inscripcions aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s