Ajuts a la gestió forestal sostenible en finques de titularitat pública

RESOLUCIÓ ARP/2207/2015, de 28 de setembre, per la qual es convoquen per a l’any 2015 els ajuts a la gestió forestal sostenible destinats a la redacció i revisió dels instruments d’ordenació forestal, la xarxa viària per a la gestió dels boscos, les actuacions silvícoles de millora i generació de cicles ecosistèmics en finques de titularitat pública, i els ajuts a la prevenció d’incendis forestals i restauració del potencial forestal i les inversions per a la transformació i comercialització dels recursos forestals.

Termini sol·licitud: del 9 d’octubre al 13 de novembre de 2015.

Destinataris:

Les persones beneficiàries dels annexos 2, 3, 4 i 5 de les bases reguladores poden ser els ens locals, llevat de les diputacions provincials, titulars dels terrenys forestals i les seves associacions, i els consells comarcals que tinguin l’autorització dels ens locals corresponents. En el cas del concepte de projectes d’ordenació forestal d’àmbit municipal o supramunicipal (PFM), de l’annex 2 de les bases reguladores, podran ser persones beneficiàries les agrupacions de titulars de terrenys forestals públics o privats. A més, dels ajuts de l’apartat 3.3 de l’annex 5 també en poden ser beneficiàries les agrupacions de defensa forestal (ADF) i dels de l’annex 6, les empreses i els autònoms l’activitat principal dels quals sigui la forestal.

Més informació

Text de la convocatòria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s