BOSCAT i ELFOCAT presenten les seves recomanacions per a la contractació municipal de biomassa forestal

El Sr. Manel Palau, President d’ELFOCAT (Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya; www.elfocat.cat) i el Sr. Jaume Rabeya, president de BOSCAT (Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals; www.boscat.cat) han presentat aquests dijous en el marc de la 3ª Fira de la Biomassa de Catalunya les seves  “Recomanacions per al consum municipal de biomassa forestal”. Un document que preten ajudar als ajuntaments en el seu paper  clau de dinamitzadors de  l’ús racional de la biomassa forestal, donat els importants avantatges socials, naturals, ambientals i econòmics que suposa el seu ús davant altres combustibles.

Aquest document s’ha fet arribar a totes les administracions locals de Catalunya i inclou orientacions generals sobre la utilització de biomassa com a combustible, així com un model de referència de clàusules administratives, econòmiques i tècniques i un exemple de plec de prescripcions tècniques particulars, per a poder regular les condicions de subministraments de biomassa, si s’escau.

Per a la realització d’aquest document s’ha comptat amb la col•laboració i recolzament de la Diputació de Barcelona, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, i ha rebut el suport del projecte Biomass Trade Center II i del programa Intelligent Energy Europa (Europena Comission)

Clàusules administratives, econòmiques i tècniques. Recomanacions

Exemple plec prescripcions tècniques particulars

Font: http://www.boscat.cat i www.elfocat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s