Els bolets del bosc de Poblet

Jornada de camp

Vimbodí i Poblet. Aparcament del Monestir de Poblet. Plaça Corona d’Aragó,11

22 de novembre de 2014

El Paratge Natural d’Interès Nacional (PNIN) de Poblet, amb 2.276 ha de propietat pública, és un espai pioner en la recerca micològica amb més de 7 anys d’estudis referents a la producció i diversitat de bolets en els seus boscos. Des del 2012, s’ha començat a aplicar la normativa pilot de regulació de bolets que vol acabar implementant la Generalitat de  Catalunya a la resta de masses forestals que depenen de la seva gestió.
Durant la jornada es podrà aprendre a diferenciar les espècies de bolets, la seva diversitat i les seves característiques principals. Farem una passejada pel bosc de Poblet i també en parlarem al punt d’informació de la Roca de l’Abella, al barranc de Castellfollit.
Aquesta jornada permetrà difondre entre els assistents la necessitat de ser respectuosos a l’hora de recol·lectar bolets sabent el paper fonamental que tenen els bolets per a les persones i els ecosistemes.

Programa de la jornada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s