Jornada tècnica: Tècniques de lluita contra els grans incendis forestals

Dissabte 30 de Novembre de 2013

Prades

El foc, com a pertorbació natural, afecta i incideix en l’evolució de l’ecosistema. Conèixer-lo, ens ha de permetre explicar perquè tenim el paisatge que tenim i quin n’és el futur i comprendre com respon el paisatge a situacions difícils com la sequera i quins en són els punts dèbils.

El registre i l’estudi dels Grans Incendis Forestals a Catalunya, ha permès tipificar el comportament dels incendis per millorar la resposta operativa dels mitjans d’extinció i la planificació de les infraestructures de prevenció i preextinció.

L’execució d’infraestructures de prevenció requereix d’un enorme impuls per part de tots els organismes i persones que comparteixen la titularitat i la responsabilitat de gestió de l’espai forestal, buscant sinèrgies entre tots els interessos i coordinant esforços.

Més informació i inscripcions

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s