Jornada final del projecte LIFE+DEMORGEST. “La gestió multifuncional del bosc mediterrani, a la pràctica”. Lliçons apreses en l’aplicació de les ORGEST

Jornada

7 de novembre de 2017

Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages)

Aquest 2017 es tanca la primera fase de les Orientacions de Gestió Forestal de Catalunya —les ORGEST—, una proposta de silvicultura multifuncional adaptada a les característiques pròpies dels boscos catalans, iniciada amb dos objectius preferents: optimitzar la producció forestal i mantenir boscos poc vulnerables a focs de capçada. Actualment, més de la meitat dels Instruments d’Ordenació Forestal en finques privades utilitzen les ORGEST com a models silvícoles de referència.

El 2017 finalitza, també, el projecte LIFE DemORGEST, l’objectiu del qual ha estat obtenir i transferir directrius per a l’aplicació a camp dels models ORGEST més innovadors, tot ampliant-ne l’enfocament multifuncional cap a la provisió de serveis relacionats amb l’estalvi d’aigua, la fixació de carboni i la conservació de la biodiversitat, iniciant el camí de la silvicultura que ha de venir.

En la jornada final del projecte DemORGEST, us convidem a silvicultors i altres professionals de la gestió, la formació i la recerca forestal a compartir experiències i debatre sobre l’aplicació pràctica de les ORGEST i, en general, sobre la teoria i, sobretot, la pràctica de la gestió multifuncional del bosc a Catalunya.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Persona de contacte: Elizabeth Fernández (efernandezc@gencat.cat) Telèfon: 93 574 70 39.

Termini per a inscriure’s: 31 d’octubre de 2017

Programa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s