El reglament EUTR i les obligacions dels operadors

JORNADA PRÀCTICA

15 DE SETEMBRE DE 2016

CENTRE TECNOLÒGIC FORESTAL DE CATALUNYA (CTFC)

Els informem que l’ENSCAT organitza una “Jornada pràctica referent al Reglament EUTR i les obligacions dels operadors”, que es celebrarà el 15 de setembre a Solsona al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (Ctra. de Sant Llorenç, km 2. 25280 Solsona).

La jornada va enfocada a l’aplicació del Reglament (UE) Núm. 995/2010 del Parlament Europeu i del Consell de 20 d’octubre, pel qual s’estableixen les obligacions dels agents que comercialitzen fusta i productes de fusta. L’aplicació d’aquesta normativa es considera positiva per al sector, ja que la tala il·legal debilita la gestió forestal i el desenvolupament sostenible, així com la viabilitat comercial dels operadors que actuen desenvolupant una activitat seguint la normativa aplicable.

La jornada va dirigida a aquells propietaris/àries forestals que venguin la fusta a carregador o fàbrica, associacions de propietaris forestals, empreses de treballs forestals i indústries de primera transformació que comprin fusta en preu (persones físiques o jurídiques que posen fusta o derivats per primera vegada al mercat de la Unió Europea).

Els adjuntem el Programa, on trobareu tota la informació referent a la jornada i la Butlleta d’inscripció.

En finalitzar la jornada està previst de realitzar un dinar, l’assistència al qual és de lliure elecció. Si opteu per quedar-vos a dinar, a l’hora de fer la inscripció cal que feu la vostra reserva, atès que la capacitat de la sala és limitada.

El termini per a inscriure-us a la jornada finalitza el 9 de setembre (inclòs).

Esperem que sigui del vostre interès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s