Jornada tècnica: Organització i planificació de l’aprofitament de biomassa forestal

Divendres 11 d’octubre de 2013

Monestir de Poblet

Tot i que el preu dels combustibles fòssils no deixa de pujar i que el mercat de biocombustibles sòlids creix  molt a poc a poc, el subministrament de biomassa forestal per a ús energètic ha esdevingut darrerament molt competitiu. Això obliga a totes les parts implicades a optimitzar els processos de producció i subministrament sense posar en risc la viabilitat de la iniciativa empresarial i la sostenibilitat de l’aprofitament. Els colls d’ampolla de la cadena de subministrament, ja siguin organitzatius, tecnològics, ambientals, d’infraestructures, d’accessibilitat o burocràtics, poden comprometre la productivitat i la rendibilitat dels aprofitaments. L’objectiu de la jornada és posar llum sobre les operacions i situacions que constitueixen colls d’ampolla en la planificació i gestió dels aprofitaments de biomassa forestal, i que alhora sigui un punt de trobada entre gestors, empreses i administració.

Més infromació i inscripcions

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s