Ajuts a la gestió forestal sostenible del Centre de la Propietat Forestal

El Centre de la Propietat Forestal ha publicat la convocatoria dels ajuts a la gestió forestal sostenible en finques de titularitat privada per l’any 2013, per al càpitol 2 actuacions per a la gestió forestal sostenible i el càpitol 3 recuperació del potencial i prevenció d’incendis forestals.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 15 de setermbre de 2013, el termini per a l’acabament dels treballs és el 15 de setembre i per a la justificació dels treballs acabarà el 15 d’octubre de 2014.

Aquest any la dotació pressupostaria dels ajuts serà de 300.336,55 €, import que ni tant sols cobreix el 10 % de la corresponent al l’any 2012(4.450.000,00€).

En aquesta ordre seran les actuacions que l’any passat van tenir 42 punts i no van poder ser ateses per manca de pressupost les que tindran prioritat absoluta en la concessió dels ajuts.

Amb l’experiencia dels greus danys econòmics i personals causats pels incendis l’any passat, no sembla pas que aquesta sigui la millor via per reduir els riscos que aquests episodis es tornin a produir a Catalunya.

Més informació

Font: Boscat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s