Assemblea extraordinària de l’Associació Forestal de les Comarques de Tarragona – Abril 2013

El dia 26 d’abril de 2013 es va celebrar, amb una gran participació, a la seu del Consell Comarcal de la Conca de Barberà l’assemblea extraordinària de l’Associació Forestal de les Comarques de Tarragona per tal de informar i deliberar sobre la possibilitat de la creació d’una empresa, paral·lela a l’Associació, en base a iniciatives diverses dels propis associats amb la finalitat de comercialització de la nostra pròpia biomassa amb l’objectiu d’aconseguir el màxim benefici pel projecte comú i millor forma d’aglutinar-la ( cooperativa, consorci, gerència etc..).

A més a més, durant l’assemblea hi van intervenir diferents ponents per tal d’aportar informació sobre:

– Els serveis d’assessorament i suport a la creació d’empreses, a càrrec del Sr. Jordi París, cap de promoció econòmica de Concactiva, del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

– La situació actual i les estratègies futures en matèria de gestió forestal, a càrrec del Sr. Xavier Clopés, subdirector de Boscos de la Direcció General del Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Joan Abian del Centre de la Propietat Forestal i del Sr. Jesús Samper, de l’oficina comarcal del DAAM a la Conca de Barberà.

– Els serveis i la certificació de biomassa forestal, a càrrec del Sr. Patrick Viñas, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Des de l’associació es vol donar les gràcies als ponents i als socis assistents i espera que a partir d’aquesta assemblea sorgeixin iniciatives per a la comercialització de la biomassa dels socis de l’Associació Forestal de les Comarques de Tarragona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s